Labinot-Fushe 3010, Albania +355 69 666 6444 elbasan@rozafa.al

Fileto aciuge në vaj ulliri i97

Vazo 156 g ...Read more  • Description
  • Specifikime

Vazo 156 g

Përbërësit - Açiuge, vaj ulliri dhe kripë

Peshk i kulluar - 0,86 g

Vaj ulliri - 0,70 g

Kavanoza kartoni - Nr. 12

Shtresa për paletë - Nr. 12

Kartona për secilën shtresë - Nr 19

Vazo gjithsej - Nr. 2736

Pesha bruto për paletë - 773 kg

Weight: 156 g
Brand: Rozafa Fish CityRozafa Fish City

KONTAKT

Adresa

Labinot-Fushe, Elbasan 3010, Shqiperi

Telefoni

+355 69 666 6444

Email

elbasan@rozafa.al
Image

PËRDITËSOHU