Image

ÇFARË OFROJMË?

Anijet

Rozafa sh.p.k. është kompania më e madhe e peshkimit në Shqipëri me një flotë prej 12 anijesh peshkimi dhe 4 qendra të rëndësishme përpunimi në Shqipëri, duke u kthyer gjigandin e flotës së peshkimit në detin Adriatik dhe Mesdhe. Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh për tregun vendas, por dhe atë ndërkombetar. Produktet tona 100% të freskëta, vijnë në tavolinat tua, duke ju sjellë sa më pranë shijen dhe fuqinë e Adriatikut.

Fabrikat

“Rozafa shpk”, emri shqiptar I industrisë së peshkut në tregjet e huaja zotëron kompleksin më të madh të fabrikave të përpunimit të peshkut në Elbasan, duke I ofruar Shqipërisë prezencë dhe forcë në tregjet rajonale dhe eurpiane nëpërmjet prodhimeve tërësisht origjinale “Made in Albania”. Ngritja e fabrikave ka sjellë një standart të ri në merkaton e peshkut dhe ofron punësim real për një numër të madh punonjësish.

Restorantet

Një nga restorantet më të dashura të Shqipërisë, Rozafa Fish Restaurant” ka mirëpritur mysafirët të shijojnë kuzhinën e tij bashkëkohore internacionale, mikpritjen e ngrohtë dhe shërbimin e pashembullt në kulinarinë shqiptare, prej më shumë se tre vitesh. Menuja sezonale gjithnjë në zhvillim e Shefave tanë, tregon marrëdhëniet e restorantit me fermat locale, por gjithashtu dhe me produktet e freskëta të prodhura nga fabrikat “Rozafa”.

Produkte të zgjedhura

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri produktesh për tregun vendas dhe atë ndërkombëtar

Fileto Açiuge
Fileto Açiuge
Të marinuara
Të marinuara
Açiuge e Kriposur e Adriatikut
Açiuge e Kriposur e Adriatikut

Informohu mbi gamën tonë të produkteve