Labinot-Fushe 3010, Albania +355 69 666 6444 elbasan@rozafa.al

Fileto aciuge në vaj luledielli i98

Vazo 140 g ...Read more  • Description
  • Specifikime

Vazo 140 g

Përbërësit - Açiuge, vaj luledielli dhe kripë

Peshk i kulluar - 0,77 g

Vaj luledielli - 0,63 g

Kavanoza kartoni - Nr. 12

Shtresat për paletë - Nr. 12

Kartona për secilën shtresë - Nr. 24

Vazo totale - Nr. 3456

Pesha bruto për paletë - 923 kg
Weight: 140 g
Brand: Rozafa Fish CityRozafa Fish City

KONTAKT

Adresa

Labinot-Fushe, Elbasan 3010, Shqiperi

Telefoni

+355 69 666 6444

Email

elbasan@rozafa.al
Image

PËRDITËSOHU