Labinot-Fushe 3010, Albania +355 69 666 6444 elbasan@rozafa.al

Fileto açiuge në copa në vaj ulliri i96

VASO 770 g ...Read more  • Description
  • Specifikime

VASO 770 g

Përbërësit - Açiuge, vaj ulliri dhe kripë

Peshk i kulluar - 400 g

Vaj ulliri - 370 g

Kavanoza kartoni - Nr.6

Shtresat për paletë - Nr. 8

Kartona për secilën shtresë - Nr. 17

Vazat totale - Nr.816

Pesha bruto për paletë - 916 kg

Weight: 770 g
Brand: Rozafa Fish CityRozafa Fish City

KONTAKT

Adresa

Labinot-Fushe, Elbasan 3010, Shqiperi

Telefoni

+355 69 666 6444

Email

elbasan@rozafa.al
Image

PËRDITËSOHU