Labinot-Fushe 3010, Albania +355 69 666 6444 elbasan@rozafa.al

Fileto açiuge në copa në vaj luledielli i95

Vazo 1800 g ...Read more  • Description
  • Specifikime

Vazo 1800 g

Përbërësit - Açiuge, vaj luledielli dhe kripë

Peshk i kulluar - 990 g

Vaj luledielli - 810 g

Kavanoza kartoni - Nr.6

Shtresat për paletë - Nr. 6

Kartona për secilën shtresë - Nr. 10

Vazo totale - Nr 360

Pesha bruto për paletë - 950 kg

 

Weight: 1800 g
Brand: Rozafa Fish CityRozafa Fish City

KONTAKT

Adresa

Labinot-Fushe, Elbasan 3010, Shqiperi

Telefoni

+355 69 666 6444

Email

elbasan@rozafa.al
Image

PËRDITËSOHU