Labinot-Fushe 3010, Albania +355 69 702 3017 elbasan@rozafa.al

ANCHOVY FILLETS IN OLIVE OIL i97

Vazo 156 g ...Read more  • Description
  • Specifications

Vazo 156 g

Përbërësit - Açiuge, vaj ulliri dhe kripë

Peshk i kulluar - 0,86 g

Vaj ulliri - 0,70 g

Kavanoza kartoni - Nr. 12

Shtresa për paletë - Nr. 12

Kartona për secilën shtresë - Nr 19

Vazo gjithsej - Nr. 2736

Pesha bruto për paletë - 773 kg

Weight: 156 g
Brand: Rozafa Fish CityRozafa Fish City

CONTACT

Address

Labinot-Fushe, Elbasan 3010, Albania

Telephone

+355 69 702 3017

Email

elbasan@rozafa.al
Image

PËRDITËSOHU