Labinot-Fushe 3010, Albania +355 69 702 3017 elbasan@rozafa.al

ANCHOVY FILLETS IN OLIVE OIL i991

3_1846046270
Vazo 78 gr ...Read more  • Description
  • Specifications

Vazo 78 gr

Përbërësit - Açiuge, vaj ulliri dhe kripë.

Peshk i kulluar - 0,42 gr

Vaj ulliri - 0,36 gr

Vazo kartoni - Nr. 12

Shtresat për paletë - Nr. 15

Kartona për secilën shtresë - Nr. 26

Vazo gjithsej - Nr 4680

Pesha bruto për paletë - 800 kg

Weight: 78 g
Brand: Rozafa Fish CityRozafa Fish City

CONTACT

Address

Labinot-Fushe, Elbasan 3010, Albania

Telephone

+355 69 702 3017

Email

elbasan@rozafa.al
Image

PËRDITËSOHU