Labinot-Fushe 3010, Albania +355 69 666 6444 elbasan@rozafa.al

Fileto aciuge në vaj luledielli i99

Vazo 78 g ...Read more  • Description
  • Specifikime

Vazo 78 g

Përbërësit - Açiuge, vaj luledielli dhe kripë.

Peshk i kulluar - 0,42 g

Vaj luledielli - 0,36 g

Kavanoza kartoni - Nr. 12

Shtresat për paletë - Nr. 15

Kartona për secilën shtresë - Nr. 26

Vazo gjithsej - Nr 4680

Pesha bruto për paletë - 800 kg

Weight: 78 g
Brand: Rozafa Fish CityRozafa Fish City

KONTAKT

Adresa

Labinot-Fushe, Elbasan 3010, Shqiperi

Telefoni

+355 69 666 6444

Email

elbasan@rozafa.al
Image

PËRDITËSOHU