Labinot-Fushe 3010, Albania +355 69 702 3017 elbasan@rozafa.al

Karkalec i Marinuar Adriatiku j1

karkalec_i_marinuar_adriatiku_1500_g
1.5 kg ...Read more  • Description
  • Specifikime

1.5 kg

Përbërësit - Gambero rozë, acid citrik, ujë dhe kripë

Peshk i kulluar - 170 g

Marinuar - 200 g

Kontejnerë kartoni - Nr.6

Shtresat për paletë - Nr 20

Kartona për secilën shtresë - Nr.9

Kontejnerë gjithsej - Nr. 1080

Pesha bruto për paletë - Kg 460

Weight: 1.5 kg
Brand: Rozafa Fish CityRozafa Fish City

KONTAKT

Adresa

Labinot-Fushe, Elbasan 3010, Shqiperi

Telefoni

+355 69 702 3017

Email

elbasan@rozafa.al
Image

PËRDITËSOHU