Labinot-Fushe 3010, Albania +355 69 702 3017 elbasan@rozafa.al

MARINATED SHRIMP OF THE ADRIATIC SEA j2

karkalec_i_marinuar_adriatiku_370_g
370 g ...Read more  • Description
  • Specifications

370 g

Përbërësit - Gambero rozë, acid citrik, ujë dhe kripë

Peshk i kulluar - 170 g

Marinuar - 200 g

Kontejnerë kartoni - Nr.6

Shtresat për paletë - Nr 20

Kartona për secilën shtresë - Nr.9

Kontejnerë gjithsej - Nr. 1080

Pesha bruto për paletë - Kg 460

Weight: 370 g
Brand: Rozafa Fish CityRozafa Fish City

CONTACT

Address

Labinot-Fushe, Elbasan 3010, Albania

Telephone

+355 69 702 3017

Email

elbasan@rozafa.al
Image

PËRDITËSOHU